torstai 8. syyskuuta 2016

Jojo Moyes, Kerro minulle jotain hyvää



Luin kirjan, jonka suomennettu nimi on Kerro minulle jotain hyvää. Romaanin on kirjoittanut Jojo Moyes. Kirjan päähenkilö on Louisa Clark. Jos minulla olisi mahdollisuus tavata Louisa Clark tahtoisin, että tapaamme Pariisissa. Tarjoaisin hänelle croisantteja ja kupin kuumaa kahvia viihtyisässä pikku kuppilassa.
Louisa päättää yrittää muuttaa Willin mieltä armokuolemsta. Hän kehittää kalenterin, joka on täynnä retkiä ja tekemistä, jonka avulla Will saisi elämän halunsa takaisin. Mielestäni Louisan valinta on hyvä ja kirja ei olisi mitään ilman sitä.
         Louisa arvostaa todella paljon perhettään ja muita ihmisiä. Hänellä on kirjan alussa vahvoja mielipiteitä Willistä ja siitä, että Willin on jatkettava elämäänsä.
         Louisa on hyvin puhelias, karismaattinen ja  valmis oppimaan uusia asioita. Hän on kasvanut rooliin kuusi-henkisen perheensä elättäjänä, sillä hän on ainoa työssäkäyvä. Kirjan alussa hänen elämänsä on tasapaksuista rutiinia päivästä toiseen ja hän on sinut sen kanssa. Kirjan edetessä saan huomata, että Louisa etsiikin elämästään muutakin kuin kotiarkea
         Piirre jota ihailen valitsemassani päähahmossa eniten on hänen päättäväisyytensä, vaikka hän kohtaa elämässään vastoinkäymisiä.

Mette Friman 16D
Kerro minulle jotain hyvää

Jojo Moyes, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti