maanantai 22. toukokuuta 2017

Ammutaanhan hevosiakin

Ammutaanhan hevosiakin 

Päähenkilönä on nuori mies nimeltään Robert. Ulkonäöltään Robert on stereotyypillinen mies, joka haluaa elokuva-avustajaksi Hollywoodiin. Hän suhtautuu positiivisesti elämäänsä, vaikka ympärillä on paljon negatiivisuutta. Luonteeltaan hän on rauhallinen ja ystävällinen kaikkia kohtaan. Hän ei tuomitse ihmisiä vaan hyväksyy heidät sellaisina kuin he ovat.

Robert arvosti kaikista eniten ystäviään. Hän tekee ystäviensä vuoksi mitä tahansa. Hän esimerkiksi murhasi ystävänsä hänen pyynnöstään. Robert on harkitsevainen ihminen eikä ota turhia riskejä. Hän pysyy mielellään mukavuusalueellaan. Siitä huolimatta, että Robert ei tee hätiköityjä päätöksiä, hän lähtee ystävänsä mukaan tanssimaratoniin, vaikka se ei merkinnyt hänelle mitään. Robert suostui mukaan nähdessään asian tärkeyden ystävälleen. Hän oli unelmoija ja naiivi.

Robertin paras ystävä oli vaalea nuori nainen nimeltään Gloria. Vaikka he tutustuivat yllättäen, heidän suhteestaan muodostui nopeasti merkityksellinen. Robert oli sosiaalinen ja sai uusia ystäviä helposti. Hän tutustui tanssimaratonissa pariin numero 13. James ja Ruby Batesiin. Heidän ystävyytensä katkesi kuitenkin Glorian haukuttua paria. Tanssimaratoneissa Robert ja Gloria tutustuivat myös 65 vuotiaaseen naiseen nimeltä rouva Layden. Hän oli hyvin suojelevainen Robertia kohtaan.

Natalie, Emma, Titta ja Emilia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti